bir tatil yapalım dönelim dedik ki üstüne ölü toprağı serilmiş gibi bulduğumuz sözlük. yeni yıl hız kazandırsın yazılara, yazarlara.
cundaileayvalıkarasıçocukluğum 01 ocak 2010 16.40#590093
bir tatil yapalım dönelim dedik ki üstüne ölü toprağı serilmiş gibi bulduğumuz sözlük. yeni yıl hız kazandırsın yazılara, yazarlara.
cundaileayvalıkarasıçocukluğum 01 ocak 2010 16.40yazarlarının masal kahramanları ile bir alıp veremediği olan sözlük. lan rahat bırakın kahramanları takılsınlar kendi hallerince aaa!
achmeth 02 ocak 2010 00.02
evet bugün sözlük kullanıcılarının sözlüğe genel olarak bakışları değerlendireceğiz.
coder: "işte benim ne kadar iyi bir coder olduğumu kanıtlayan bir proje."
admin&admine: sevgili yazarcıklar yazıyorlar çiziyorlar ne güzel, küçük sevimli yazarcıklar bi' dolu bi' dolu yazarcık.
yönetim: bakalım bakalım hangi yazar hata yapmış, hangisi bize saymış ısındıralım hemen hepsini.
yazarlar:lan yaz yaz bitmiyor, zaten ipne reycide peşimi bırakmadı, yönetim desen ayrı bela.
evet sevgili arkadaşlar gördüğünüz gibi sözlük kullanıcıları gözünden sözlüğü gördünüz, bir daha ki entryde görüşmek üzere.
**
sözlükler arası yolculuğumda değerini anladığın oluşum. zaten burda piştim ben. ilk yazarlık yaptığım yer burasıydı. her ne kadar eski tadı olmasa da diğer sözlüklerden çok farklı bir yer burası. yazdığımı tekrar okuma şansım oluyor. açtığım başlığa herkes hücum etmese de burda yazmak daha başka. ne kendime yazıyorum ne de tüm davarlara. popülasyonumuz yavaş yavaş büyüsün. asla koskocaman bir sözlük olmayalım. inanın böylesi daha güzelmiş.
pezogeLin 09 ocak 2010 18.00
karalama defterim. aklıma geleni yazıyorum. yazma yeteneğimin ve aklıma ilginç şeyler gelme kapasitemin kısır olduğunu düşünürsek çok bile yazıyorum diyebilirim.
ve önceden de belirttiğim gibi hala ve tek alışamadığım yönü sol frameye tıklayınca sayfanın yenilenip frameyle birlikte en üste gelmesi.
değeri diğer sözlüklerde yazarlık yapılınca anlaşılıyor, çok hızlı, çok kullanışlı, rahat görünümlü* filan hepsi çok rahat efendim kendisinin bağımlısıyız fakat bu güzelim yere bu klon kavramına farklı bir bakış açısı getirilen yere kimse entry girmiyor, girenler bile 10'ar dakika aralarla giriyor. bugün böyle fakat 3-4 sene sonra daha çok yazarın olacağı ve entry girme hızının artacağını herkes biliyor fakat bugün yatsak yarın sabah kalktığımızda bir çok yazarcanla dolu olsa buralar entry girme hızı olsa ortam olsa muhabbet olsa burası tadından yenmez bir yer, altyapı var ama altyapıyı kullanacak insan yok.
cogito ergo sum 14 ocak 2010 20.26şimdiye kadar birçok yazar uçurulmuştur, arada haksız olarak kaynayanlar küçük kavgalar sonucu uçanlar olmuştur, "e ne yapalım yani" dediğinizi duyar gibiyim siz bir şey yapmıyacaksınız atlamayın hemen, bir şey yapacak olan kişiler yöneticiler uçurulmuş eski yazarcanları belli bir kontrol süresi adında tekrar sözlüğe alıp kontrol süresi dolunca kabul ettirilmeleri gerekmektedir, bu sadece bir öneri gerisi önemli değil.
cogito ergo sum 14 ocak 2010 21.02
klon değil kolon gibi sözlük. ah necati ah. buralarda olacaktın da görecektin. sözlük dediğin tdk'dan ibaret değilmiş lan.
kaliteli yazarcanları olan sözlük. yazarsuları yok zannımca. ben rastlamadım yani. rastlarsam hepinize söylerim zaten lan.*
buranın troll'leri bile kaliteli oğlum. ne sanıyorsun burayı. biz sözlükte birbirimizi yiyoruz. duman da çok zevkli muhabbetler ediyoruz.
akıllı olun.
[bkz: biz fokur fokuruz sizi kilim gibi dokuruz]
[bkz: morumsu şimşekler ananızı bıd bıd bıd]
[bkz: ben derim fokur sen de fokur fokur]
[bkz: burası fokur fokur burdan çıkış yok]
eski günlerine döndüğünün sinyallerini hafif hafif vermekte, bunu görmek bile insana doyumsuz bir mutluluk veriyor.
cogito ergo sum 22 ocak 2010 23.07
her şeyiyle çok güzel, kusursuz.
ama bir husus var; fokur fokur'un sosyal olamaması. biraz sosyal olaylara el atmamız lazım gelir böyle büyük ve güzel bir oluşum olarak.
onlarca okul var, onlarca kütüphane, içerisinde kitabı olmayan; gelin yollayalım!
onlarca ekilmemiş arazi var; gelin fidan bağışı yapalım belirli yerlere!
gelin nesin vakfı'na yardım edelim.
gelin çağdaş yaşamı destekleme derneği'ne, kızlarımızın okula gitmesi için sürdürdüğü çalışmalara destek olalım.
ne olur yapalım bunları.
bireysel manada yapanlar varsa, takdir ediyorum ama çoğumuz böyle şeylere el uzatamıyoruz. gelin yardım edelim bir yerlere, yapabileceklerimizle!
mesela önümüzde duran bir kampanya;
[bkz: fokur fokur tema vakfı bağış kampanyası]
hadi' dostlarım!
yazarlarının hala dumanla anlaştığı geri kalmış sözlük. oğlum millet uzaya çıktı biz burada hala duman yollamaya çalışıyoruz. ayıp ya! *
sarıydı marıydı iyi karıydı 24 ocak 2010 12.02 ~ 24 ocak 2010 12.10artık gerçekten eski günlerine dönmeye başladığını gösteren sevgilim. aşkım benim fözlük. yatağıma attığım en şehvetli kadın. kleopatra'yı kıskandıran kısrağım. bukkake star'ım. *
pezogeLin 24 ocak 2010 12.12yazarları kanatlandırdıktan sonra yazarların kendi başlıklarında, yönetim tarafından kanatlandırılma nedenleri yazılsa daha güzel olacağını düşündüğüm sözlük.
lordun yüzük parmağı 28 ocak 2010 01.08
durgun yine.
eksiledin de yalan mı be hocam.oluyor bazen böyle.
2 şubat 2010 saat 07.44 ile 3 şubat 2010 saat 02.59 saatleri arasında geçen 19 saat 15 dakikalık zaman aralığında sadece 389 entry girilmiş olan sözlük.
hiç iyi değil sözlük. hiç iyi değil.
jp morgan'ın tahminlerine göre geleceği parlak gözükmeyen sözlük. ayrıca fokur hisseleri için birçok yatırım kuruluşu "sat" tavsiyesi vermiş durumda. ekonomik kriz belimizi büktü.
[bkz: fokur fokur'un iflas etmesi]
bir veya birkaç ülkücü, faşist, aşırı milliyetçi yazarı bünyesinde barındıran sözlük. yazdıklarımı eksilemeye yeminliler sanki.
allah akıl fikir versin ne diyeyim.
acil edit: #608204
ben kendim sağlam bir fikirle göt edilmek, itin götüne sokulmak isterdim. eksiler yağdırmasından ziyade bir entry de onun girmesini isterdim. "adı üstünde kafatasçı" deyip geçmek pek huyum değil ama suya sabuna dokunmayıp tek tık ile fikirlerini beyan etmeye çalışan bir kişiye de diyecek bir lafım yok. ama ben yine de bunu söylerim;
allah akıl fikir versin.