1. nesil admin.
http://www.fokurfokur.com/w/fokur+fokur/hakkinda
1. nesil admin.
http://www.fokurfokur.com/w/fokur+fokur/hakkinda
1000. entry'mi nereye yazsam acaba diye düşünürken, imdadıma yetişen oluşumdur. iyi ki varsın fokur fokur ve ben iyi ki aranızdayım.
secretariat 23.06.2008 19.05henüz fazla bir üyesi ve konusu olmamasına rağmen hoşuma giden, şans eseri rastladığım bir site.
Sauron 25.06.2008 11.08kaliteli, kültürlü, anlayışlı, saygılı, sabırlı yazarları ve işini ciddiye alan ve layığıyla yerine getiren bir yönetimi olan site. birçok sitenin aksine kurallarından taviz vermemesi ve yönetimden olmasa bile yeni yazarlara yardımcı olmaya çalışan yazarlarıyla geleceği çok parlak görünüyor.
balki 26.06.2008 13.41
sanırım değil hakaretin kesinlikle serbest olduğu oluşum. hakaretin kısıtlanmasını isteyen yazarların hakaret etmesi absürd bir durum değil midir? hakaret sadece yazardan yazara mıdır? yazarın kutsalına bile bile hakaret hakaretten sayılmaz mıdır? böyle paradoks mecliste dönmez yahu..
[bkz: dinime küfreden müslüman olsa]
dakika başı galeyana gelen mekan. oysa ben hiçbir sorun göremiyorum?!?!?!
herkese karşı belli sınırlarda tölerans gösteriyoruz. hatta o hiç hoşunuza gitmeyen imla takıntım sebebiyle bebeklik arkadaşımı onaylamadım ama buna rağmen sizlere karşı töleranslı davrandık. hiç düşündünüz mü ideolojisini empoze etmeye çalışan her yazarı cezalandırsak, uçursak neler olurdu? tdk'dan ne farkımız kalırdı?
burada takım propagandası da yapılacak, siyasi propaganda da. isteyen dini eleştirecek isteyen başına tac edecek. her şey olacak ki toplamda okunduğunda aha harmanı yerinde desinler, farklı renklerle objektif desinler. yok cin fikirli isim oyunları yapmış, yok benim inandığımı itin götüne sokmuş falan... kardeşim kelime oyunudur yapılır, sen cem'e sivilcem espirisi yaparken iyi, o yapınca mı kötü? ne saygısı, sıradan bir insan o onun için o yüzden herhangi bir insana gösterdiği kadar saygı göstermesi de gayet normal.
karşı argümanlarını sun; git mesela "din kitlelerin alkolüdür alkol bütün kötülüklerin anasıdır ama ana gibi yar olmaz" diye başlık aç sen de. git nick al sen de nietzsche is dead falan diye. karışan eden olmaz; eğer zekanı kullanarak çok güzel şeyler yazıyorsan kimse karışmaz.
galeyana gelmemek lazım. her boku hakaret zannetmemek lazım. kim bir kitleyi hedef alan bir başlık açsa sözlük elden gidiyor muhabbeti yapmamak lazım. anlamayacak kadar da mı çalışmıyor kafanız? amaç zaten sizi ortamdan elemek, sinirlendirmek, galeyana getirmek. bunu yaparken de konsepti kullanmak. konsept dahilinde sözlüğün içine sıçılıyor olabilir, ama ben buna müdahale edersem; nerede kaldı senin objektifliğin demezler mi adama bunu da bir düşünün?
ne gelene git derim, ne gidene gel. gidin bir çay demleyin, alın çekirdeğinizi elinize, benim gibi çitlerken izleyin sözlüğü eğlenin...
alexa istatistiklerine göre nihayet dünya genellinde ilk 100.000 site arasına giren oluşum. aslında bu daha bir şey değil bu yükseliş tüm hızıyla devam edecek.
kakalive 27.06.2008 22.35
dünyanın 8. harikası.****
edit: toplamda 5 rey aldım, buna da şükür.
çok çok güzel ve orjinal bir tasarım. başka temaya da gerek yok. ancak oy yerine rey? garip olmuş biraz.
edit: ayrıca biraz daha kasarsak popüler klonlardan daha fazla günlük entry sayısına sahip olacak sözlük. imkansız değil.
sol frame'i son günlerde daha bir coşkun şekilde dönen, klonlar arasında kendine has formatıyla sıyrılacak sözlük. ancak son zamanlarda sayfanın yenilenme sorunu, bağlantı hatası gibi uyarıları gördükçe, entrarileri yedekleme aracı olsa da yazdıklarımız bir kaza sonucu uçup gitmese diye dert yandığım sözlüktür, hayır fokurdur işte öyle bir şey.
achmeth 02.07.2008 13.46tt'den kaynaklanan sebeplerden ötürü internet bağlantım kısa süreliğine gidip geldikten sonra bütün sitelere girebildiğim halde bir süre daha bağlantı hatalarıyla karşılaştığım sözlük. şimdi benim bağlantım ile fokur fokur arasında nasıl bir ilişki var çözebilmiş değilim. ya da internette yurt genelinde bir sorun var, sözlüğün bağlantısı benden daha geç onarılıyor.
kakalive 02.07.2008 13.52icerisinde renklerin kaynadigi kazan...zira baloncuklar gokkusagi gibi.
nart nesken jake 03.07.2008 23.51
zaman zaman başka sözlüklerden başlık ve entrylere rastlanabilen oluşum.
yahu arkadaşım siz bizi saf mı sanıyorsunuz. biz bilmiyor muyuz kim ne yazabilecek kapasitede? şu ana kadar hiçbir yaptırıma maruz kalmadıysanız eğer bu bizlerin iyi niyetindendir.
sizin yaptığınız da iyi niyeti suistimal etmektir. yapmayın gözünüzü seveyim. yeni yeni -bu arada biraz sert de olabilir- kararlar almaya sevk etmeyin yönetimi.
düzelti: haa, başlık çok hoşunuza gitmiştir, farklı bir şey yazasınız gelmiştir onu bir nebze anlarız. ama entryi de getirmek neyin nesi oluyor?
bu işten anlayan birilerinin yaptığı belli olan teknik altyapısı birkaç ufak eksiklik dışında mükemmele yakın olan sözlük.
sevgili sözlük developer,
*neden mesajları silemiyoruz?
*bir entariyi şikayet etmek istesek, (herhangi bir kusurundan dolayı) o entry'nin etrafında basacak butonumuz, tutunacak dalımız yok. bu bir eksiklik değil mi?
ben cevabımı alsam rahatlıycam.
sözlük aleminde kartlaşmış* bir ses olarak yayın hayatında başarılar dilediğim sözlüktür.
Horasanlı Türkmen 05.07.2008 22.35
an itibarı ile fokurdayan 47 yazarını görmem sayesinde sevindiren oluşum.
[bkz: durmak yok yola devam]
dün itibariyle geldiğim, sıcak ve hareketli bir ortama sahip sözlük.
sol frame çok canlı, hiç yerinde durmuyor. çok güzel hareketler bunlar diyoruz, devamlılığını arzu ediyoruz.
yazarlar siyasi, sosyal içerikli entrylerden çok geyik içerikli entryleri oyluyor. sözlüklerin genel yapısına aykırı bir durum ama güzel. çünki bu derin bir kutuplaşma, çabasız siyasi kargaşalar yaşanmadığını gösteriyor.
ilk gün itibariyle cidden hoşuma giden sözlük olmuştur. gelecek için... hayırlısı bakalım.*